Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 

Aangenaam! 

Mijn naam is Romy, ik ben 30 jaar en waarschijnlijk delen we dezelfde passie, namelijk PAARDEN!

Ik ben geboren en getogen in Gorinchem, maar ik woon sinds 2010 in Elst (gld). In 1994 ben ik begonnen met rijden en nooit meer gestopt.

Vroeger wilde ik altijd al 'juf' worden en deze droom ben ik gaan verwezenlijken in combinatie met mijn grote passie: het trainen van paarden!

Mijn paarden-cv:

2018               -   Basisopleiding Paardencoach Caprilli

2016-2018      -  Instructeursopleiding Academische Rijkunst bij Human & Horse Academy

2015-2016      -   KNHS Jury opleiding B/L dressuur

2014-2015      -  Instructeursopleiding ORUN Allround

2013-2012     -   Instructeursopleiding ORUN Aspirant


Je kunt mij regelmatig vinden bij allerlei clinics, workshops, cursussen en trainingen m.b.t de paardensport. Denk hierbij aan; Sportpsychologie cursussen, bijscholingen en trainingsseminars bij de KNHS, clinics van Bent Branderup, lesdagen over oa kreupelheden, biomechanica en de wetenschap achter het leervermogen van paarden. Ik neem privélessen bij top trainers als Greetje Hakvoort, Rafael Soto en Nuno Jose Avelar.  Ik zorg ik dat mijn kennis up-to-date blijft en verbreed graag mijn horizon.

Mijn CV bestaat niet enkel uit paardenzaken, maar ook uit veel mensenwerk. In 2010 ben in afgestudeerd als Sociaal Cultureel Werker, met specialisatie Begeleider Sport en Recreatie. Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen; verschillende leeftijden en verschillende verstandelijke beperkingen en/of gedragsproblematieken. Daarnaast heb ik veel bijscholing gedaan op het gebied van psychologie en begeleiding. Tot 2018 heb ik als begeleider gewerkt bij Stichting Siza, om mijn werkzaamheden als instructeur te kunnen uitbreiden heb deze baan opgezegd.