Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 

Heb ik iets voor u kunnen betekenen?

Dan zal ik het erg waarderen als u een recensie over mij wilt achterlaten op deze website.

Ik ben blij met u als klant, ik hoop dat u ook tevreden over mij bent.

Deel uw ervaring met mij!

14 berichten op 3 pagina's
Seral Mooij
03-10-17 19:37:57

Sinds een tijdje bezig met het aan de hand werken met Jovanca. Tot nu toe al veel geleerd van de grondwerk lessen van Romy. Wat fijn is aan de lessen is dat de oefeningen goed uitgelegd worden en evt. voorgedaan. Daarnaast leer ik ook meteen waarom een oefening van belang is. Het doel wordt nader toegelicht waardoor ik ook begrijp waarom iets wel of niet gedaan wordt. Er is altijd ruimte voor vragen en verdieping. Wat ik verder prettig vindt is dat Romy aansluit bij de behoefte van zowel mij, maar vooral ook bij Jovanca. Romy weet waar Jovanca wel of niet goed op reageert waardoor de lessen ontspannen verlopen. Doordat Jovanca erg gevoelig is en veel op haar hoede is, is het zoeken naar de juiste balans. Romy helpt mij goed in die zoektocht om die juiste balans te vinden en vertrouwen te krijgen in elkaar.
Anna Wiersma
13-08-17 20:24:51
Sinds een paar maanden heb ik les van Romy, en ik ben heel enthousiast over de manier van lesgeven! Ik heb al een wat ouder paard, maar door haar manier van lesgeven en verschillende (nieuwe, leuke) oefeningen die we doen sta ik er versteld van wat hij nog allemaal kan. De lessen zijn voor zowel mijn paard als voor mij steeds weer een uitdaging met een super fijn resultaat!
Miriam Cup
28-07-17 21:39:34
Heb een (te) korte periode les gehad van Romy ivm blessure paard :-(. Mijn ervaring met Romy is dat ze maatwerk levert, zeer enthousiast is en alle tijd voor je neemt. Ze kijkt naar zowel ruiter als naar het paard en past haar lessen hierop aan. Ik heb deze als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Romy is heel positief ingesteld. Ze ziet en benoemt de dingen die goed gaan. Dit alles gaf mij erg veel vertrouwen (in haar en dus ook in mezelf) en motivatie. Mocht ik in de toekomst weer lessen gaan nemen dan ga ik graag weer naar haar terug.
Akkelina en Bo Wiersma
21-10-16 18:58:01
Ook wij hebben een periode les gehad van Romy. In die periode heeft ze ons veel geleerd met/ op en over het paard. Ook heeft Romy ons paardje doorgereden en ons daar in mee genomen. Kenmerkend is haar rust, duidelijkheid en het vertrouwen dat ze je geeft. Een hele leerzame periode van een fantastisch mens.
Tamara Starkenbrug
14-10-16 11:55:09
Sinds februari 2016 heb ik 2x per week les van Romy met mijn paard Tinkerbel. Romy legt, de dingen prima uit en is een rustig persoon. Wat ik als erg prettig ervaar met mijn ADHD. Sinds kort heb ik een nieuw paardje Fred die nog een hoop moet leren. Maar dat gaat zeker goed komen met de instructie van Romy. Ook organiseert geregeld evenementen zoals, een crosstraining en een CC Parcours deze waren erg leuk om aan deel te nemen.
Tonen: 5  10   20