Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 

Heb ik iets voor u kunnen betekenen?

Dan zal ik het erg waarderen als u een recensie over mij wilt achterlaten op deze website.

Ik ben blij met u als klant, ik hoop dat u ook tevreden over mij bent.

Deel uw ervaring met mij!

14 berichten op 2 pagina's
Karen Karen
10-09-19 12:54:04
In maart een kaptoom gekocht voor mijn pony, met messing beslag in de Snuitable Shop. Na 4 maanden is de kleur van het messing beslag al vrijwel helemaal verdwenen. Ik mag de neusriem laten vervangen, maar er wordt al bij verteld dat dit waarschijnlijk niet zal helpen. Ook zijn dan de holnieten op de bakstukken hier niet mee vervangen. Ik krijg te horen dat het niet aan de kwaliteit van het product ligt, maar waarschijnlijk aan het zweet van mijn pony (knap als het zweet de ringen aan de buitenkant van de kaptoom doet verkeuren, en mijn pony niet tot nauwelijks zweet), Na een paar keer gevraagd te hebben hoe we dit kunnen oplossen en wat voorstellen te hebben gedaan, krijg ik geen enkele reactie terug. Complete radiostilte! Uiteindelijk een vinnig bericht terug, er wordt niets ter compensatie gedaan. Ik krijg te horen dat het normaal is dat het product na een paar maanden slijt, en ik moet het er maar mee doen! Ik ben er niet over te spreken. De kaptoom (beslag) is niet van goede kwaliteit, maar de klantvriendelijkheid is nog veel minder. Erg jammer!!
Sari Derks
10-09-18 14:51:44
Tijdens mijn werk met paarden wilde ik heel graag meer kunnen kijken naar een paard en vanuit daar aan het werk gaan met de moeilijke/ zwakkere punten van het paard, ook wilde ik graag het paard mentaal en fysiek voorbereiden op het inrijden. Romy heeft mij hier heel erg in kunnen helpen. De afgelopen periode heb ik kennis gemaakt met grondwerk, ben er een beetje handig in geworden, en hoop ik er ook nog veel handiger in te worden. Romy's manier van werken vind heel erg prettig, heel vriendelijk maar wel erg duidelijk en consequent. De manier waarop ze lichaamshulpen, handhulpen en stemhulpen uitlegt is heel duidelijk en voelt vanzelfsprekend. De manier waarop Romy naar een paard kijkt en vanuit daar aan de slag kan gaan bewonder ik erg in haar. Fijn dat ze door haar brede theoretische kennis en ervaring in de praktijk, bij elk paard de juiste snaar weet te raken en vanuit door positieve vooruitgang boekt, zowel bij het paard als bij mij als leerling.
Super bedankt voor alle hulp en adviezen!
Patty Prins
04-07-18 21:47:45
Met warme aanbevelingen schrijf ik deze Recensie.

Afgelopen zaterdag heeft Romy een Working Equitation clinic verzorgd bij ons op stal.

Romy kan zich zeer goed inleven in wat de ruiter doormaakt, hierop inspelen en een weet hier in een weg te vinden.

Romy is zeer geduldig, niet alleen met de ruiter maar ook met het paard. Daarnaast leert zij de leerling hetzelfde geduld te hebben voor wat betreft het trainen van het paard.

Romy is onuitputtelijk na ruim 6 uur lesgeven, stond ze nog met enthousiasme les te geven, dik Respect!

De clinic was zeer goed verzorgd en voor ieder niveau. Romy pastte het niveau/instructie aan op de combinaties, heeft hier oog voor.
Judith Dorrestijn
02-07-18 19:57:04
Sinds iets minder dan een jaar heb ik les van Romy. En wat zijn de lessen leuk en leerzaam!! Ik heb mijn jonge paard zelf beleerd maar na een aantal maanden begon ze een "rij-probleem" te ontwikkelen; na het opstappen, weg stappen en aan draven volgenden een hele bok/steiger sessie. Dit werd steeds erger en gevaarlijker. Op dat moment nam ik les van . En wat heeft ze ons goed kunnen helpen. Vanuit grondwerk, ontspanning en tijd hebben we Laurel haar gedrag kunnen omzetten naar ontspanning. In het begin kon ik niet zelf opstappen en laat staan rijden maar nu kan ik lekker zelf rijden! We hebben zelf vandaag een les WE gehad van Romy!
Zonder Romy en haar manier van kijken en trainen naar een paard, waren we nooit gekomen waar we nu zijn. Ik blijf zeker bij Romy lessen nemen, want we zijn nog lang niet bij haar uitgeleerd!
Ik raad lessen bij Romy zeker aan. Ze bied veel aan (grondwerk, dressuur, WE) en bij alles weet ze waar ze het over heeft en kan ze een combinatie echt helpen!/
Stacey Walgers
01-07-18 13:41:35
Wat een topper ben je Romy! Gisteren een leerzame clinic working equitation gehad bij ons op Stal Stal Alblas. Romy had hele leuke opstakels mee genomen en leerzame elementen opgebouwd. De bak stond vol met leerzame oefeningen. We gingen in groepjes van 2 de clinic volgen. Ik was met mijn groepgenoot als laatste aan de beurt van een lange dag maar Romy was nog vol actief en enthousiast. Ze nam rustig de tijd voor ons beide en deed alles op zijn tijd. Ze paste de oefening aan op jou niveau en gaf je het gevoel dat je alles kon doen op jou eigen rust. Ik heb heel veel geleerd en heb weer leuke dingen om mee aan de slag te gaan. Al met al een top dag en ik zou dit zeker voor iedereen aan raden.
Seral Mooij
03-10-17 19:37:57

Sinds een tijdje bezig met het aan de hand werken met Jovanca. Tot nu toe al veel geleerd van de grondwerk lessen van Romy. Wat fijn is aan de lessen is dat de oefeningen goed uitgelegd worden en evt. voorgedaan. Daarnaast leer ik ook meteen waarom een oefening van belang is. Het doel wordt nader toegelicht waardoor ik ook begrijp waarom iets wel of niet gedaan wordt. Er is altijd ruimte voor vragen en verdieping. Wat ik verder prettig vindt is dat Romy aansluit bij de behoefte van zowel mij, maar vooral ook bij Jovanca. Romy weet waar Jovanca wel of niet goed op reageert waardoor de lessen ontspannen verlopen. Doordat Jovanca erg gevoelig is en veel op haar hoede is, is het zoeken naar de juiste balans. Romy helpt mij goed in die zoektocht om die juiste balans te vinden en vertrouwen te krijgen in elkaar.
Anna Wiersma
13-08-17 20:24:51
Sinds een paar maanden heb ik les van Romy, en ik ben heel enthousiast over de manier van lesgeven! Ik heb al een wat ouder paard, maar door haar manier van lesgeven en verschillende (nieuwe, leuke) oefeningen die we doen sta ik er versteld van wat hij nog allemaal kan. De lessen zijn voor zowel mijn paard als voor mij steeds weer een uitdaging met een super fijn resultaat!
Miriam Cup
28-07-17 21:39:34
Heb een (te) korte periode les gehad van Romy ivm blessure paard :-(. Mijn ervaring met Romy is dat ze maatwerk levert, zeer enthousiast is en alle tijd voor je neemt. Ze kijkt naar zowel ruiter als naar het paard en past haar lessen hierop aan. Ik heb deze als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Romy is heel positief ingesteld. Ze ziet en benoemt de dingen die goed gaan. Dit alles gaf mij erg veel vertrouwen (in haar en dus ook in mezelf) en motivatie. Mocht ik in de toekomst weer lessen gaan nemen dan ga ik graag weer naar haar terug.
Akkelina en Bo Wiersma
21-10-16 18:58:01
Ook wij hebben een periode les gehad van Romy. In die periode heeft ze ons veel geleerd met/ op en over het paard. Ook heeft Romy ons paardje doorgereden en ons daar in mee genomen. Kenmerkend is haar rust, duidelijkheid en het vertrouwen dat ze je geeft. Een hele leerzame periode van een fantastisch mens.
Tamara Starkenbrug
14-10-16 11:55:09
Sinds februari 2016 heb ik 2x per week les van Romy met mijn paard Tinkerbel. Romy legt, de dingen prima uit en is een rustig persoon. Wat ik als erg prettig ervaar met mijn ADHD. Sinds kort heb ik een nieuw paardje Fred die nog een hoop moet leren. Maar dat gaat zeker goed komen met de instructie van Romy. Ook organiseert geregeld evenementen zoals, een crosstraining en een CC Parcours deze waren erg leuk om aan deel te nemen.
Tonen: 5  10   20
 
Info