Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 

Heb ik iets voor u kunnen betekenen?

Dan zal ik het erg waarderen als u een recensie over mij wilt achterlaten op deze website.

Ik ben blij met u als klant, ik hoop dat u ook tevreden over mij bent.

Deel uw ervaring met mij!

16 berichten op 4 pagina's
Susanne de Jong
26-07-20 10:17:25
Ik heb een paar hele leuke dagen gehad tijdens de Snuitable days van 7 t/m 9 juli 2020. Deze dagen hebben me echt even een boost gegeven. Ik heb geleerd dat we ondanks de spanning die mijn pony Roxy en ik kunnen hebben we meer kunnen dan ik denk. Maar vooral ook dat we lol kunnen hebben zoals door het water heen gaan. Daarna was Roxy ook zo fijn en heeft ze samen met Illustro het paard van Romy voorop gelopen. Zo stoer!!! Op dat soort momenten geniet ik zo van die pony ?. Een puzzeltocht blijft het met Roxy maar fijn om dit soort positieve ervaringen op te doen. Als ik er aan terug denk krijg ik weer een smile op mijn gezicht. Dank je Romy voor je ondersteuning en je positiviteit maar vooral je enthousiasme en je hart voor de paarden. Ik vind je een topper!!! Ga zo door …
Lynn van der Rest
25-03-20 14:11:38
Op 7 maart heeft Romy bij mij op het terrein een clinic gegeven. Er waren 10 deelnemers waarvan er s'middags 5 les hadden van Romy. De ochtend starten met theorie waarin Romy vertelde over de scheefheden en haar visie op het trainen van paarden. En vervolgens na de lunch 5 privelessen. Romy neemt echt de tijd voor elke deelnemer die met vragen zit en legt dingen net zo lang uit tot dat iemand het begrijpt. Dat is wat mij betreft de definitie van een super instructeur. Wil je een leuk inspirerende en interactieve clinic dan ben je bij Romy aan het juiste adres. Ik ga haar zeker nog eens vragen :).
Milou den Boer
12-11-19 12:13:28
Afgelopen vrijdag heb ik voor het eerst les gehad van Romy met mijn pony, die zij 4 jaar geleden heeft ingereden. Het leek me ontzettend leuk om een keer bij haar langs te gaan. En dat hebben we dus gedaan. De les was echt super leerzaam. Ik heb eigenlijk nog nooit eerder meegemaakt dat een instructrice zo diep inging op de bewegingen van het paard. Ik heb een hoop bijgeleerd en weer een paar goede oefeningen meegekregen waar ik verder mee aan de slag kan! Daarnaast krijg ik bij Romy altijd heel erg het gevoel, dat het haar niet uitmaakt wie je bent en wat voor paard/pony je hebt. Iedereen kan in harmonie leren gymnastieken ?
We komen zeker nog een keer langs!
Groetjes Milou ?
Sari Derks
10-09-18 14:51:44
Tijdens mijn werk met paarden wilde ik heel graag meer kunnen kijken naar een paard en vanuit daar aan het werk gaan met de moeilijke/ zwakkere punten van het paard, ook wilde ik graag het paard mentaal en fysiek voorbereiden op het inrijden. Romy heeft mij hier heel erg in kunnen helpen. De afgelopen periode heb ik kennis gemaakt met grondwerk, ben er een beetje handig in geworden, en hoop ik er ook nog veel handiger in te worden. Romy's manier van werken vind heel erg prettig, heel vriendelijk maar wel erg duidelijk en consequent. De manier waarop ze lichaamshulpen, handhulpen en stemhulpen uitlegt is heel duidelijk en voelt vanzelfsprekend. De manier waarop Romy naar een paard kijkt en vanuit daar aan de slag kan gaan bewonder ik erg in haar. Fijn dat ze door haar brede theoretische kennis en ervaring in de praktijk, bij elk paard de juiste snaar weet te raken en vanuit door positieve vooruitgang boekt, zowel bij het paard als bij mij als leerling.
Super bedankt voor alle hulp en adviezen!
Patty Prins
04-07-18 21:47:45
Met warme aanbevelingen schrijf ik deze Recensie.

Afgelopen zaterdag heeft Romy een Working Equitation clinic verzorgd bij ons op stal.

Romy kan zich zeer goed inleven in wat de ruiter doormaakt, hierop inspelen en een weet hier in een weg te vinden.

Romy is zeer geduldig, niet alleen met de ruiter maar ook met het paard. Daarnaast leert zij de leerling hetzelfde geduld te hebben voor wat betreft het trainen van het paard.

Romy is onuitputtelijk na ruim 6 uur lesgeven, stond ze nog met enthousiasme les te geven, dik Respect!

De clinic was zeer goed verzorgd en voor ieder niveau. Romy pastte het niveau/instructie aan op de combinaties, heeft hier oog voor.
Tonen: 5  10   20