Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 

Heb ik iets voor u kunnen betekenen?

Dan zal ik het erg waarderen als u een recensie over mij wilt achterlaten op deze website.

Ik ben blij met u als klant, ik hoop dat u ook tevreden over mij bent.

Deel uw ervaring met mij!

16 berichten op 2 pagina's
Akkelina en Bo Wiersma
21-10-16 18:58:01
Ook wij hebben een periode les gehad van Romy. In die periode heeft ze ons veel geleerd met/ op en over het paard. Ook heeft Romy ons paardje doorgereden en ons daar in mee genomen. Kenmerkend is haar rust, duidelijkheid en het vertrouwen dat ze je geeft. Een hele leerzame periode van een fantastisch mens.
Tamara Starkenbrug
14-10-16 11:55:09
Sinds februari 2016 heb ik 2x per week les van Romy met mijn paard Tinkerbel. Romy legt, de dingen prima uit en is een rustig persoon. Wat ik als erg prettig ervaar met mijn ADHD. Sinds kort heb ik een nieuw paardje Fred die nog een hoop moet leren. Maar dat gaat zeker goed komen met de instructie van Romy. Ook organiseert geregeld evenementen zoals, een crosstraining en een CC Parcours deze waren erg leuk om aan deel te nemen.
Nina Waalboer
21-03-16 09:31:47
Super fijne instructie. Er word gezegd wat je moet doen, maar ook waarom en hoe.
Heel rustig en aardige instructrice en vooral het paardenwelzijn voorop, diervriendelijkheid.­❤️­❤️­❤️­
Leonie Van Reenen
17-03-16 13:19:32
Romy geeft ontzettend fijn les aan onze dochter Isabella. Ze neemt heel erg de tijd voor haar en zorgt ook voor leuke spelelementen tijdens de lessen, echt op spelenderwijs leren dus!
Noa en Romy De Jonge
26-12-15 11:11:08
Romy is een fijne instructrice die duidelijke uitleg geeft en erg geduldig is. Ze neemt echt de tijd om iets nieuws aan te leren. Wat erg fijn is dat ze je leert rijden met zachte hulpen. Elke les is weer anders dat maakt het ook erg leuk en verrassend.
Christianne Peters
27-11-15 14:23:47
Sinds ik ben begonnen met lessen bij Romy, merk ik enorm veel verschil vergeleken met het jaar ervoor. Mijn paard loopt nageeflijk en netjes over haar rug. Romy is een duidelijke en lieve instructrice die ook uitlegt waarom die oefening goed is, of waarom je bijv. anders moet zitten. Romy heeft eindeloos geduld en neemt ook tijd voor dingen die je bijvoorbeeld niet snapt. Romy is echt een aanrader voor mensen die duidelijke uitleg willen en die met zachte hulpen willen rijden!
Tonen: 5  10   20