Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 

Heb ik iets voor u kunnen betekenen?

Dan zal ik het erg waarderen als u een recensie over mij wilt achterlaten op deze website.

Ik ben blij met u als klant, ik hoop dat u ook tevreden over mij bent.

Deel uw ervaring met mij!

16 berichten op 2 pagina's
Susanne de Jong
26-07-20 10:17:25
Ik heb een paar hele leuke dagen gehad tijdens de Snuitable days van 7 t/m 9 juli 2020. Deze dagen hebben me echt even een boost gegeven. Ik heb geleerd dat we ondanks de spanning die mijn pony Roxy en ik kunnen hebben we meer kunnen dan ik denk. Maar vooral ook dat we lol kunnen hebben zoals door het water heen gaan. Daarna was Roxy ook zo fijn en heeft ze samen met Illustro het paard van Romy voorop gelopen. Zo stoer!!! Op dat soort momenten geniet ik zo van die pony ?. Een puzzeltocht blijft het met Roxy maar fijn om dit soort positieve ervaringen op te doen. Als ik er aan terug denk krijg ik weer een smile op mijn gezicht. Dank je Romy voor je ondersteuning en je positiviteit maar vooral je enthousiasme en je hart voor de paarden. Ik vind je een topper!!! Ga zo door …
Lynn van der Rest
25-03-20 14:11:38
Op 7 maart heeft Romy bij mij op het terrein een clinic gegeven. Er waren 10 deelnemers waarvan er s'middags 5 les hadden van Romy. De ochtend starten met theorie waarin Romy vertelde over de scheefheden en haar visie op het trainen van paarden. En vervolgens na de lunch 5 privelessen. Romy neemt echt de tijd voor elke deelnemer die met vragen zit en legt dingen net zo lang uit tot dat iemand het begrijpt. Dat is wat mij betreft de definitie van een super instructeur. Wil je een leuk inspirerende en interactieve clinic dan ben je bij Romy aan het juiste adres. Ik ga haar zeker nog eens vragen :).
Milou den Boer
12-11-19 12:13:28
Afgelopen vrijdag heb ik voor het eerst les gehad van Romy met mijn pony, die zij 4 jaar geleden heeft ingereden. Het leek me ontzettend leuk om een keer bij haar langs te gaan. En dat hebben we dus gedaan. De les was echt super leerzaam. Ik heb eigenlijk nog nooit eerder meegemaakt dat een instructrice zo diep inging op de bewegingen van het paard. Ik heb een hoop bijgeleerd en weer een paar goede oefeningen meegekregen waar ik verder mee aan de slag kan! Daarnaast krijg ik bij Romy altijd heel erg het gevoel, dat het haar niet uitmaakt wie je bent en wat voor paard/pony je hebt. Iedereen kan in harmonie leren gymnastieken ?
We komen zeker nog een keer langs!
Groetjes Milou ?
Sari Derks
10-09-18 14:51:44
Tijdens mijn werk met paarden wilde ik heel graag meer kunnen kijken naar een paard en vanuit daar aan het werk gaan met de moeilijke/ zwakkere punten van het paard, ook wilde ik graag het paard mentaal en fysiek voorbereiden op het inrijden. Romy heeft mij hier heel erg in kunnen helpen. De afgelopen periode heb ik kennis gemaakt met grondwerk, ben er een beetje handig in geworden, en hoop ik er ook nog veel handiger in te worden. Romy's manier van werken vind heel erg prettig, heel vriendelijk maar wel erg duidelijk en consequent. De manier waarop ze lichaamshulpen, handhulpen en stemhulpen uitlegt is heel duidelijk en voelt vanzelfsprekend. De manier waarop Romy naar een paard kijkt en vanuit daar aan de slag kan gaan bewonder ik erg in haar. Fijn dat ze door haar brede theoretische kennis en ervaring in de praktijk, bij elk paard de juiste snaar weet te raken en vanuit door positieve vooruitgang boekt, zowel bij het paard als bij mij als leerling.
Super bedankt voor alle hulp en adviezen!
Patty Prins
04-07-18 21:47:45
Met warme aanbevelingen schrijf ik deze Recensie.

Afgelopen zaterdag heeft Romy een Working Equitation clinic verzorgd bij ons op stal.

Romy kan zich zeer goed inleven in wat de ruiter doormaakt, hierop inspelen en een weet hier in een weg te vinden.

Romy is zeer geduldig, niet alleen met de ruiter maar ook met het paard. Daarnaast leert zij de leerling hetzelfde geduld te hebben voor wat betreft het trainen van het paard.

Romy is onuitputtelijk na ruim 6 uur lesgeven, stond ze nog met enthousiasme les te geven, dik Respect!

De clinic was zeer goed verzorgd en voor ieder niveau. Romy pastte het niveau/instructie aan op de combinaties, heeft hier oog voor.
Judith Dorrestijn
02-07-18 19:57:04
Sinds iets minder dan een jaar heb ik les van Romy. En wat zijn de lessen leuk en leerzaam!! Ik heb mijn jonge paard zelf beleerd maar na een aantal maanden begon ze een "rij-­probleem" te ontwikkelen; na het opstappen, weg stappen en aan draven volgenden een hele bok/steiger sessie. Dit werd steeds erger en gevaarlijker. Op dat moment nam ik les van . En wat heeft ze ons goed kunnen helpen. Vanuit grondwerk, ontspanning en tijd hebben we Laurel haar gedrag kunnen omzetten naar ontspanning. In het begin kon ik niet zelf opstappen en laat staan rijden maar nu kan ik lekker zelf rijden! We hebben zelf vandaag een les WE gehad van Romy!
Zonder Romy en haar manier van kijken en trainen naar een paard, waren we nooit gekomen waar we nu zijn. Ik blijf zeker bij Romy lessen nemen, want we zijn nog lang niet bij haar uitgeleerd!
Ik raad lessen bij Romy zeker aan. Ze bied veel aan (grondwerk, dressuur, WE) en bij alles weet ze waar ze het over heeft en kan ze een combinatie echt helpen!/
Stacey Walgers
01-07-18 13:41:35
Wat een topper ben je Romy! Gisteren een leerzame clinic working equitation gehad bij ons op Stal Stal Alblas. Romy had hele leuke opstakels mee genomen en leerzame elementen opgebouwd. De bak stond vol met leerzame oefeningen. We gingen in groepjes van 2 de clinic volgen. Ik was met mijn groepgenoot als laatste aan de beurt van een lange dag maar Romy was nog vol actief en enthousiast. Ze nam rustig de tijd voor ons beide en deed alles op zijn tijd. Ze paste de oefening aan op jou niveau en gaf je het gevoel dat je alles kon doen op jou eigen rust. Ik heb heel veel geleerd en heb weer leuke dingen om mee aan de slag te gaan. Al met al een top dag en ik zou dit zeker voor iedereen aan raden.
Seral Mooij
03-10-17 19:37:57

Sinds een tijdje bezig met het aan de hand werken met Jovanca. Tot nu toe al veel geleerd van de grondwerk lessen van Romy. Wat fijn is aan de lessen is dat de oefeningen goed uitgelegd worden en evt. voorgedaan. Daarnaast leer ik ook meteen waarom een oefening van belang is. Het doel wordt nader toegelicht waardoor ik ook begrijp waarom iets wel of niet gedaan wordt. Er is altijd ruimte voor vragen en verdieping. Wat ik verder prettig vindt is dat Romy aansluit bij de behoefte van zowel mij, maar vooral ook bij Jovanca. Romy weet waar Jovanca wel of niet goed op reageert waardoor de lessen ontspannen verlopen. Doordat Jovanca erg gevoelig is en veel op haar hoede is, is het zoeken naar de juiste balans. Romy helpt mij goed in die zoektocht om die juiste balans te vinden en vertrouwen te krijgen in elkaar.
Anna Wiersma
13-08-17 20:24:51
Sinds een paar maanden heb ik les van Romy, en ik ben heel enthousiast over de manier van lesgeven! Ik heb al een wat ouder paard, maar door haar manier van lesgeven en verschillende (nieuwe, leuke) oefeningen die we doen sta ik er versteld van wat hij nog allemaal kan. De lessen zijn voor zowel mijn paard als voor mij steeds weer een uitdaging met een super fijn resultaat!
Miriam Cup
28-07-17 21:39:34
Heb een (te) korte periode les gehad van Romy ivm blessure paard :-(. Mijn ervaring met Romy is dat ze maatwerk levert, zeer enthousiast is en alle tijd voor je neemt. Ze kijkt naar zowel ruiter als naar het paard en past haar lessen hierop aan. Ik heb deze als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Romy is heel positief ingesteld. Ze ziet en benoemt de dingen die goed gaan. Dit alles gaf mij erg veel vertrouwen (in haar en dus ook in mezelf) en motivatie. Mocht ik in de toekomst weer lessen gaan nemen dan ga ik graag weer naar haar terug.
Tonen: 5  10   20