Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 


Na het grote succes in 2018 en 2019 komen er in 2020 méér Snuitable Weekenden, 

maar, 

De bekende Snuitable Weekenden krijgen een nieuwe naam!

Omdat we ze niet alleen meer in de weekenden gaan aanbieden, maar ook doordeweeks!

In 2020 komen er Snuitable Days !! 

Het concept blijft hetzelfde! 

Ontspanning, Inspiratie en Training voor mens- en paard! De Snuitable Days kennen 2 thema's: Working Equitation & Dressuurmatig Grondwerk.

Heb je al eens deelgenomen aan een Snuitable Weekend in 2018 of 2019? Dan ben je welkom voor de Snuitable Days Next Level!     

We slaan een stukje basiskennis over en duiken de verdieping in! Working Equitation: Wil jij gevarieerd trainen & een optimale samenwerking met je paard? Houden jullie van uitdaging? Samen met je paard over een brug, door een poort, de ring steken met de garrocha en vervolgens achterwaarts slalommen?

Dit weekend is voor iedereen vanaf 16 jaar die aan de slag wilt met Working Equitation! Je krijgt theorieles, demonstraties en natuurlijk praktijklessen. Voor deze dagen is het belangrijk dat je over voldoende basiscontrole beschikt; tempo & richtingcontrole. Ieder ras is welkom en je hoeft nog geen ervaring met Working Equitation te hebben, een gezonde dosis motivatie is voldoende! Heb je al wel ervaring met Working Equitation? Heb je al eens deelgenomen aan clinics en/of wedstrijden? Ook dan ben je van harte welkom! De praktijklessen zijn maatwerk en worden aangepast aan het niveau! Tijdens deze dagen doe je mee met je eigen paard/pony, er zijn geen lespaarden te huur. 


Dressuurmatig Grondwerk: Wil jij samenwerken met je paard op een vriendelijke, logische en duurzame wijze? Wil jij jouw paard sterker en soepeler maken vanaf de grond? Wil jij vaardigheden ontwikkelen zodat jij jouw paard/pony nog beter kan begeleiden? Ben je opzoek naar meer mentale- en fysieke balans? 

Dit weekend is voor iedereen vanaf 16 jaar die een betere personal trainer voor het paard wilt worden! Deze dagen krijg je theorieles, demonstraties en praktijklessen. Ieder formaat is welkom, van Shetlandpony tot Shire! Je kan ook mee doen als jouw paard (nog) niet kan worden bereden. Een basisopvoeding en vertrouwen is wel belangrijk om deze dagen soepel te laten verlopen. Ook jonge paarden en senioren zijn welkom. De praktijklessen zijn maatwerk, iedere combinatie werkt op hun eigen niveau. Tijdens deze dagen doe je mee met je eigen paard/pony, er zijn geen lespaarden te huur.


De Snuitable Days worden sinds enkele jaren gehouden op de Human & Horse Academy in Kootwijkerbroek. Op deze locatie is voldoende comfort voor mens- en paard! Jouw paard mag je zowel op stal- als in een paddock verblijven, de paddocks mogen ook in de nacht worden gebruikt. Zelf slaap je in een nette hotelkamer. Je deelt deze kamer met een andere deelnemer (2 personen per kamer). Als je met een bekende komt kunnen jullie uiteraard een kamer delen, anders zal je met iemand je kamer delen die je (nog) niet kent. Vriendschappen worden snel gesloten en de sfeer tijdens de Snuitable Days is ontspannen, veilig en respectvol! Tijdens de aankomstdag starten we rond 12:00 uur en op de vertrekdag eindigen we rond 13:30 uur. T.z.t ontvangen de deelnemers een volledig programmaboekje met alle aanvullende informatie. 

De data voor 2020!

Working Equitation 7 t/m 9 juli  INSCHRIJFFORMULIER VOL

Working Equitation    10 t/m 12 juli  INSCHRIJFFORMULIER 

Working Equitation   4 t/m 6 augustus  INSCHRIJFFORMULIER  


Dressuurmatig Grondwerk   18 t/m 20 augustus  INSCHRIJFFORMULIER 

Dressuurmatig Grondwerk  31 juli t/m 2 augustus   INSCHRIJFFORMULIER 


Dressuurmatig Grondwerk Terugkom Editie  21 t/m 23 augustus   INSCHRIJFFORMULIER

(Exclusief voor deelnemers die ik 2018 en/of 2019 hebben deelgenomen aan een Snuitable Weekend)Let op: De inschrijvingen mogen worden verstuurd naar hotel@humanhorse.nl 

 Investering: Deelname aan de Snuitable Days kost 325,- euro. Dit is inclusief de hotelovernachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, versnaperingen, gebruik van de stallen, paddocks, wasplaatsen, rijbaan en het inhoudelijke programma. Exclusief alcoholische drank en voer voor het paard (het is mogelijk om hooi af te nemen bij de locatie).