Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 


Activiteitenagenda


Snuitable Weekend | Working Equitation Editie!

Start:12-07-2019
Einde:14-07-2019

VOL
Hou jij van afwisseling in de training en wil jij een optimale samenwerking met je paard? Met je paard over een brug, door een poort, met de garrocha een ring steken en achterwaarts slalommen; hoe goed zijn jullie op elkaar ingesteld?

Dit weekend is voor mensen vanaf 15 jaar die met hun paard beschikken over een goede basiscontrole (bevestigd in stap, draf, galop, halt en het stuur). Het maakt niet uit of je al ervaring met Working Equitation hebt of nog helemaal niet! De moeilijkheidsgraad zal per combinatie worden afgestemd!

Het weekend bestaat uit theorieles, demonstraties, een presentatie van een gastdocent, uiteraard ook praktijklessen met jouw eigen paard/pony, een gezellige buitenrit en een fotoshoot om samen met jouw paard te shinen!

Dit alles op de geweldige locatie van de Human & Horse Academy in Kootwijkerbroek, waar voldoende ontspanning en luxe is voor mens- en paard!


Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor een weekend vol training, inspiratie en plezier op de Snuitable-manier!

De kosten zijn 300,- euro p/p. Dit is inclusief overnachting, maaltijden en stalling/paddock voor je paard. Excl hooi en ander voer. (Hooi is wel te verkrijgen op de locatie).


Je deelt een nette hotelkamer samen met 1 of 2 andere personen. Kom je samen met een bekende? Geef dit aan bij je inschrijving. Dan zorgen we tijdens de kamerindeling bij aankomst dat jullie een kamer kunnen delen!

Er zijn veel paddocks op de locatie, maar niet genoeg om alle paarden 24/7 in de paddock te laten, daarom moeten we onderling afspreken dat we het paddockgebruik wisselen en daardoor kan ieder paard minimaal 12 uur per dag in de paddock, die mogen ook in de nacht gebruikt worden en uiteraard zijn er genoeg stallen beschikbaar. (Paarden die elkaar kennen kunnen ook samen een paddock delen en onderling maken we hier goede afspraken over zodat ieder paard vrije beweging kan krijgen)

De aankomst zal zijn op vrijdag 12 juli om 12:00 uur en het weekend zal eindigen op 14 juli om 14:00 uur.
Download hier onder het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar hotel@humanhorse.nlTerug naar overzicht 
Info