Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 


Activiteitenagenda


Snuitable Weekend | Grondwerk Editie

Start:02-08-2019
Einde:04-08-2019

VOL

Wil jij samenwerken met je paard op een vriendelijke, logische & duurzame wijze? Je paard sterk & soepel maken vanaf de grond? Nieuwe vaardigheden als trainer ontwikkelen zodat je nog beter maatwerk kunt leveren aan je paard? Meer fysieke & mentale balans?

Dit weekend is voor mensen vanaf minimaal 15 jaar. Alle rassen, formaten, niveaus zijn welkom vanaf 3 jaar. Het maakt niet uit of je al ervaring met grondwerk of nog helemaal niet! De instructies tijdens de praktijklessen zijn altijd maatwerk en ik kan je helpen van de basis tot de hogere oefeningen.

Het weekend bestaat uit theorielessen, demonstraties, een presentatie van een gastdocent en praktijklessen met jouw eigen paard/pony. We sluiten het weekend af met een fotoshoot om samen met jouw paard te shinen!

Dit alles op de geweldige locatie van de Human & Horse Academy in Kootwijkerbroek, waar voldoende ontspanning en luxe is voor mens- en paard!


Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor een weekend vol training, inspiratie en plezier op de Snuitable-manier!

De kosten zijn 300,- euro p/p. Dit is inclusief overnachting, maaltijden en stalling/paddock voor je paard. Excl hooi en ander voer. (Hooi is wel te verkrijgen op de locatie).


Je deelt een nette hotelkamer samen met 1 of 2 andere personen. Kom je samen met een bekende? Geef dit aan bij je inschrijving. Dan zorgen we tijdens de kamerindeling bij aankomst dat jullie een kamer kunnen delen!

Er zijn veel paddocks op de locatie, maar niet genoeg om alle paarden 24/7 in de paddock te laten, daarom moeten we onderling afspreken dat we het paddockgebruik wisselen en daardoor kan ieder paard minimaal 12 uur per dag in de paddock, die mogen ook in de nacht gebruikt worden en uiteraard zijn er genoeg stallen beschikbaar. (Paarden die elkaar kennen kunnen ook samen een paddock delen en onderling maken we hier goede afspraken over zodat ieder paard vrije beweging kan krijgen)

De aankomst zal zijn op vrijdag 2 augustus om 12:00 uur en het weekend zal eindigen op 4 augustus om 14:00 uur.

Download hier onder het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar hotel@humanhorse.nlTerug naar overzicht 
Info