Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 


Activiteitenagenda


Lesdag: Een dressuurbasis vanaf de grond

Start:12-01-2019
09:30
Einde:12-01-2019
16:30

Op zaterdag 12 januari organiseer ik een lesdag 'Een dressuurbasis vanaf de grond'. Heb je nog geen/weinig ervaring in het trainen van af de grond? Maar sta je hier wel voor open? Of ben je al begonnen met het trainen op deze manier, maar wil je meer leren over de verschillende scheefheden en variatie in oefeningen? Dan is deze dag wellicht iets voor jou!

De dag starten we met een theorieles over de verschillende natuurlijke scheefheden en de meerwaarde van het trainen vanaf de grond. De bijbehorende syllabus mogen jullie houden. Vervolgens geef ik een uitgebreidde demonstratie met mijn paard Illustro en daarna gaan we heerlijk lunchen. Na de lunch is er ruimte voor praktijklessen; ik geef 4 praktijklessen van 30 minuten en de overige deelnemers mogen uiteraard mee kijken. Aan het einde van de dag geef ik nogmaals een demonstratie met Illustro en sluiten we in de kantine af met een hapje en drankje en is er nog ruimte om na te praten.

Wil jij geïnspireerd raken? Meer leren over een logische en duurzame manier van trainen? Andere paardenliefhebbers ontmoeten met dezelfde interesse? Een goed verzorgde dag met een uitgebreide lunch? Je bent van harte welkom!
Theoriedeelname: 80,- euro
Praktijkdeelname: 115,- euro (Met je eigen paard)
vol=vol
Om aan te melden stuur je het ingevulde inschrijfformulier naar info@romyhuisman.nl


 Inschrijfformulier 12 jan 2019 Een dressuurbasis vanaf de grond.docx


Terug naar overzicht 
Info