Romy Huisman Instructie


Samenwerking tussen mens & paard
 


Activiteitenagenda


Praktijkdag 'Dressuur vanaf de grond' (terugkomdag)

Start:23-02-2019
09:00
Einde:23-02-2019
16:30

Deze dag is voor mensen die al meerdere privélessen bij mij hebben gevolgd en/of hebben deelgenomen aan het Snuitable Weekend in 2018 en/of als praktijkdeelnemer hebben deelgenomen aan de lesdag 'Een dressuurbasis vanaf de grond'.

Locatie: Human & Horse Academy
Harskamperweg 22, 3774 JP Kootwijkerbroek.

Deze dag is enkel voor deelnemers die met hun eigen paard komen. Tijdens deze dag geef ik praktijklessen en demo's en kunnen jullie uiteraard zelfstandig trainen voor/na de les. De kracht zal zeker ook zitten in het samen leren, met elkaar mee kijken, luisteren naar elkaars ontwikkelingen en er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen.


Als paardentrainers kunnen we elkaar helpen om onszelf en onze paarden nog beter te maken, met respect voor elkaar en uiteraard ook een gezellig samen zijn!

Deze dag is inclusief een hapje, drankje, goed verzorgde lunch en gebruik van stal en/of paddock. Enkel zelf hooi meenemen voor je paard en achteraf de mest opruimen.
De kosten zijn 90,- euro per persoon.

De aanvang is om 09:00 uur en we starten om 09:30 uur. We zijn rond 16:30 uur klaar.


Tijdens deze dag zijn er ook trainingsartikelen te koop zoals Bamboo zwepen, kaptooms, lange teugels, gewone teugels, grondwerkteugels en neckropes.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@romyhuisman.nl . De betaling graag vooraf overmaken ivm reservering locatie (Ik bevestig jullie inschrijving per e-mail en stuur daarbij mijn betalingsgegevens)Terug naar overzicht 
Info