Romy Huisman Instructie

Samenwerking tussen mens & paard
 

Uit de hand gelopen hobby?

Wekelijks upload ik een nieuwe video op mijn YouTube kanaal Snuitable. Via mijn video's deel ik mijn passie voor paarden en geef ik een kijkje in mijn paardenleven. Ik neem mijn kijkers mee naar wedstrijden, trainingen, evenementen, maar ook 'gewoon naar stal'. Ik laat zien hoe ik mijn paarden op een duurzame manier train en verzorg. Ik deel successen, maar ook tegenslagen met mijn kijkers. Mijn voornaamste doel is inspireren & ervaring delen om een bijdrage te leveren aan een fijne samenwerking tussen mens & paard!

Op dit moment heb ik zo'n >21.000 abonnees op mijn YouTube kanaal en zo'n >31.000 volgers op Instagram. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Ik werk vanuit mijn eigen gevoel. De betrokkenheid van mijn publiek is groot en dat is voor mij waardevol.


 

 

Mijn YouTube kanaal staat ingeschreven bij de K.v.K en regelmatig werk ik samen met andere professionals in de paarden-branche.  Vertegenwoordigd u een merk, een product, een dienst, of een andere hippische onderneming? Sluit uw imago aan bij het karakter van mijn YouTube kanaal? Heeft u al eens gedacht aan Social Influencer Marketing? Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen! Let op: Mijn publiek is mij zeer dierbaar en mijn mening is niet te koop! Authenticiteit staat bovenaan en ik werk enkel samen met bedrijven die passen bij mijn visie. Interesse gewekt? Neem gerust contact met mij op! 


Ik heb een samenwerking met oa:

Pura Nobleza, Bucas, Montar, GPA, PharmaHorse & Equestic  


Volg mij op Instagram: @Snuitable